Radio K 88.3 FM radio është dhe FM internet Choice radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio K 88.3 FM broadcasts to the greater Ploiesti, Romania area and beyond.

Radio K 88.3 FM adresa e internetit është www.radiok.ro

Radio K 88.3 FM
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio K 88.3 FM ]