Radio Impuls mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Cluj-Napoca, Rumania apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Cluj-Napoca, Rumania dhe nga e gjithë bota Radio Impuls është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Radio Impuls transmetimit elektronike dhe Dance, Më i lartë 40, Pop. Pra, të jetë me Radio Impuls dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio Impuls adresa faqen zyrtare është radio-impuls.ro
Radio Impuls
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Impuls ]