Radio Dada broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Dada broadcasters believe in providing music, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Fillimi 40, Pop, Muzikë Evropian.
Radio Dada official website address is www.radiodada.ro
Radio Dada
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Dada ]