Radio Condor telecasts 24/7,they plays persevering music, trokas, shkëmb, hip-fryrje, mpirje, shtëpi elektro, komb, delikate dhe kështu me radhë muzikë jetojnë në web. The best extraordinary DJ’s fro Romanis plays lively dj tunes. With having quality web association audience members can appreciate decently sorted out playlist and dj melodies from anyplace of the world at wherever with Radio Condor. To make the young associated with the music world they enrich their playlist with melodies that adolescent will love.

Radio Condor official website address is www.radiocondor.ro

Radio kondor
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio kondor ]