Radio Cluj is a hit live online broadcasting music channel based on Romania. Radio Cluj plays different range of music genres like news, diskutim, pop. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me lajme, pop. Radio Cluj is also available across Romania.
Radio Cluj official website address is www.radiocluj.ro
Radio Cluj
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Cluj ]