Blue Radio Romania founded on June 7, 2009 by Michael Pirvu alias Blue Scorpion. genres of music taken are dance music, house music, elektro, dubstep but Hip-Hop/ Rap. The latest news, Video, dhe më shumë.
Radio Blue official website address is www.radioblue.ro
Radio Blue
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Blue ]