Bacau station wants to present themselves as a station listeners should be happy of. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio i has become a very popular radio station of Romania in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.

Radio Bacau official website address is www.radiobacau.net

Radio Bacau
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Bacau ]