ProFM Rock është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimin e bazuar në Rumani. ProFM Rock luan muzikë Rock. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

ProFM Rock adresa e internetit është www.profm.ro

ProFM Rock
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : ProFM Rock ]