ProFM Michael Jackson siguron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e këngës Michael Jacksons dhe muzikë. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

ProFM Michael Jackson adresa e internetit është www.profm.ro

Michael Jackson ProFM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Michael Jackson ProFM ]