Profm Facebook Hits është një radio stacion muzikë në internet. Profm Facebook Hits transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Hits Profm Facebook ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Profm Facebook Hits adresa faqen zyrtare është www.profm.ro

ProFm Facebook Hits
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : ProFm Facebook Hits ]