Metronom FM supporters have faith in giving genuine music assortment, kështu që anëtarët e publikut mund të vlerësoj një inventar të pafund të këngë të njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, and substantially more.

Metronom FM official website address is www.metronom.ro

Metronom FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Metronom FM ]