HFM Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, HFM Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

HFM Radio website address is www.h-fm.ro

HFM Radio
Please wait radio is Loading…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : HFM Radio ]