Erdely FM

Info koment Stacione raport

The Miercurea Ciuc, Targu Mures, Vendet prej lëkure në Transilvania Marosheviz dhe radio radio rrezatuese FM u lançua brenda 2007 si kompani prodhuese. Zona të gjera të 30 tituj të ndryshëm prodhohen në 12 radiostacione radiotelevizive me rreze Erdely Hungareze dhe rrjete radio. Këto përfshijnë anketime të paneleve ekonomike, titujt e lajmeve, materialet e sfondit.

Nga 2008, radio në internet Erdely FM 24-orëshe, nga maji 2009 në stacionin tokësor. Aktualisht në Miercurea Ciuc, 88.1-inç, 97.1-në Targu Mures dhe frekuenca e 105.4 dhe Maroshéviz dhe Borszék përmes transmetimit. megjithatë, Erdely FM nuk është lokal, por media rajonale e përkufizon veten se ka një popullsi përgjithësisht aktive, sidomos audienca e klasës së mesme.

Erdely është një përparësi për FM që të bëhet një Radiova reale rajonale, kështu që herën tjetër vazhdoni rrjetëzimin përveç ndërtimit të përmbajtjes. Erdely FM shpresoj që në planin afatmesëm 6-8 Qyteti transilvanian, mund të funksionojë një efikasitet i vërtetë i radio rajonal.

Adresa e internetit zyrtar të Erdely FM është erdelyfm.ro

Vend: Romania

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations