Llojet shumë më të mirë të muzikës alternative është luajtur në Alt Radio. Vetëm ata muzika alternative që janë të njohura dhe trendet në botë pëlqente veçanërisht nga dëgjuesit e Rumanisë është luajtur në Alt Radio. Për marrjen e argëtuan me muzikë popullore alternative të jetë me këtë radio.
Alt Radio adresa e internetit zyrtare është www.altradio.ro

Alt Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Alt Radio ]