Radio Carmarthenshire shows a various scope of provincially and broadly delivered projects, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, në hej fi stereo. Radio Carmarthenshire telecasters have faith in giving genuine music assortment, so audience members can appreciate an unlimited inventory of known and obscure tracks, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe në mënyrë të konsiderueshme më shumë.

Radio Carmarthenshire official website address is www.radiocarmarthenshire.com

Radio Carmarthenshire
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Radio Carmarthenshire ]