top logo
QF Radio Shqip mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Katar apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Katarit dhe nga e gjithë bota QF Radio Shqip është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e QF Radio angleze gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me QF Radio gjuhën angleze dhe për të marrë argëtuan 24/7. QF Radio Shqip adresa faqen zyrtare është www.qfradio.com
QF Radio Shqip
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Qatar : QF Radio Shqip ]