WISA 1390 është një radio stacion muzikë në internet. WISA 1390 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike.

WISA 1390 Adresa zyrtare e internetit është www.wisa1390.com

WISA 1390
Please wait radio is Loading…

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : WISA 1390 ]