Salsoul 99.1 FM, një radio stacion salsa argëtuese bazuar në, është lider në Porto Riko, një treg më konkurrues Arbitron-së. Salsoul 99.1 FM – WPRM-FM është një radio stacion transmetimi në San Juan, Puerto Rico, sigurimin e Salsa, Pop, Dance Salsa dhe muzika klasike. Salsoul 99.1 FM adresa website zyrtar është www.salsoul.com
Salsoul 99.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Salsoul 99.1 FM ]