La Estacion Del Pueblo është transmetuar drejtpërdrejt nga Porto Riko nga janari 2010. La Estacion Del Pueblo, edhe pse është transmetimi nga Porto Riko radio është menduar për njerëzit e përgjithshme. La Estacion Del Pueblo jeton në Porto Riko dhe njerëzit e tyre që jetojnë në zonën e të dy mund të gjeni më të mirë në programet e radios klasës dhe këngë që janë të lidhura me kulturën dhe rrënjë e tyre.
Stacioni Fshati adresa faqen zyrtare është www.laestaciondelpueblo.com

Stacioni Fshati
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Stacioni Fshati ]