top logo

Positively Jersey is 24 orë jetojnë dhe luan një numër shumëllojshmëri të muzikës non stop për dëgjuesit e tyre. Radio e ka vizionin e tij si të jetë një lojtar i madh në komunitetin radio në internet. Positively Jersey is there with their listeners to keep their friendly interaction with their listeners going on.
Positively Jersey official website address is www.positivelyhappy.com

Positively Jersey
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Positively Jersey ]