Radio Regional Portugal broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Regional Portugal broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohur dhe të panjohur Top 40 / Pop.

Radio Regional Portugal official website address is radioregional.pt

Radio Regional Portugal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio Regional Portugal ]