Radio Horizonte broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Horizonte broadcasters believe in providing real music variety.
Radio Horizonte official website address is www.horizonteacores.com
Radio Horizonte
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio Horizonte ]