Festivali Radio bëjë Norte transmeton 24/7, ata luan lajme pa ndalesë, diskutim, pop jetojnë në internet. Të mirë DJ Wellknown nga nga Porto, Portugalia luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me Festivalin Radio bëjë Norte. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Chillout dhe për të marrë argëtuan me Festivalin Radio bëjë Norte. Festivali Radio bëni adresa faqen zyrtare Norte është www.radiofestival.pt
Festivali Radio bëjë Norte
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Festivali Radio bëjë Norte ]