Radio ELVAS përfaqëson kulturën pasuruar e Gjermanisë në një mënyrë zbavitëse. Radio ELVAS është drejtuar vullnetar, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Radio ELVAS adresa faqen zyrtare është www.radioelvas.com
Radio ELVAS
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio ELVAS ]