top logo
Radio Condestavel sjell të gjitha informacionet e rëndësishme nga burime të ndryshme informative në një vend të vetëm. Posaçërisht tregon e tyre të flasin në lidhje me lidhje shoqërore çështjet dhe gjithashtu mbi temat e nxehta ndërkombëtare është gjithashtu shumë informative dhe popullore. Stacioni gjithashtu organizon programe muzikore jetojnë dhe nganjëherë sjell artistë të talentuar të jetojnë në studio e tyre për ndërveprim jetojnë. Radio Condestavel adresa faqen zyrtare është www.radiocondestavel.pt
Radio Condestavel
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio Condestavel ]