top logo
Radio Castrense është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë Adult Bashkëkohore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. Transmeton Radio Castrense në më të madh Portugalarea dhe përtej. Radio Castrense japin më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet.
Radio Castrense adresa faqen zyrtare është www.radiocastrense.net
Radio ushtarake
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio ushtarake ]