Radio Autonoma paraqet Portuguese muzikë non stop me vëmendje drejt më shumë dhe më të rafinuar programet e bazuara në thelb muzikën. Muzika është një gjuhë me të cilën emocion e një personi mund të shprehet dhe Radio Autonoma dëshiron të shprehin vizionin e tyre për të dhënë përvojën e fundit muzikë për dëgjuesit e tyre me anë të programeve të tyre muzikore.
Radio Autonoma adresa faqen zyrtare është www.radioautonoma.com

Radio Autonoma
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio Autonoma ]