top logo
Paivense FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Shumëllojshmëri, Muzika lokale mund të dëgjohet.
Paivense FM adresa faqen zyrtare është www.paivensefm.info
Paivense FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Paivense FM ]