top logo
Dom SHPPK FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Dom SHPPK FM besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Fillimi 40, Pop, Lokale Muzikë.
Dom SHPPK FM adresa faqen zyrtare është www.domfuasfm.com
Dom SHPPK FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Dom SHPPK FM ]