top logo

Diana FM është një radio online jetojnë në Portugali. Diana FM transmetimit 24 orë program të jetojnë në internet. Diana FM jemi të përkushtuar për të promovuar Portugali Kultura, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

Diana FM adresa faqen zyrtare është www.dianafm.com

Diana FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Diana FM ]