Antenë 2 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. They are Playing Classical music. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Antenë 2 broadcasts to the greater Portugal area and beyond.

Antenë 2 Adresa e internetit është www.rtp.pt

Antenë 2
Please wait radio is Loading…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Antenë 2 ]