top logo
Alvor FM dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Alvor FM është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Faro, Portugalia në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Alvor FM adresa faqen zyrtare është www.alvorfm.com
Alvor FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Alvor FM ]