Një botë e muzikës së madhe e zgjedhur nga Cino

Info koment Stacione raport

Theksimi i temës së pusit të radios Një Botë e Muzikës së Madhe e zgjedhur nga Cino është bërë lehtësisht një nga mediat interesante për dëgjuesit e radios në internet që të kalojnë kohën e tyre. Radioja dhe programet e saj së bashku me prezantimin e të gjitha të përputhen me temën dhe vizionin e radio aq mirë që dëgjuesit të bie në dashuri me programet menjëherë pas akordim në.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/aworldofgreatmusicselectedbycinoakadjcino

Gjuhe: portugalisht

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations