Oldies Artë

Info koment Stacione raport

Złote Przeboje transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, (emër) transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Oldies Artë adresa zyrtare web është zloteprzeboje.tuba.pl

Vend: Poloni

Zhanret: / /

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations