top logo

Studenckie Radio Emiter is a hit live online broadcasting music channel based on Poland. Studenckie Radio Emiter plays different range of music genres like College Radio, Rock Music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Radiofonia 100.5 FM adresa e internetit është www.radiofoniakrakow.pl

Studenckie Radio Emiter
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Studenckie Radio Emiter ]