RMF KALINKA është një radio popullore nga grupi radio RMF. Ky rrjet radio është i njohur për paraqitjen e një gamë shumë të gjerë të radiove në internet çdo bazuar në një temë shumë të veçantë dhe për të bërë radio arritshëm për të gjithë dëgjuesit RMF KALINKA është i njohur për programet e tyre në muzikë Adult bashkëkohore.
RMF KALINKA adresa faqen zyrtare është www.rmfon.pl

RMF KALINKA
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : RMF KALINKA ]