Muzikë polak dhe përmbajtja e programimit janë burimi kryesor i programeve të RDN Nowy Sacz. Ata dashuron duke sjellë programet e tyre në radio për të sa më shumë numrin e dëgjuesve të jetë e mundur dhe për ta bërë të lehtë ata kanë zgjedhur të jetë radio në internet atje. Si një radio në internet RDN Nowy Sacz tani mund të arrijë në më shumë dëgjuesve se kurrë.
DAM Nowy Sacz adresa faqen zyrtare është www.rdn.pl

DAM Nowy Sacz
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : DAM Nowy Sacz ]