Radio Zet

Info koment Stacione raport

Radio ZET është më e mira për muzikë, tregon tuaj të preferuar dhe konkurse. Çdo ditë, miliona dëgjuesve të japë informacion të besueshëm. Gjithashtu ata merr informacion nëpërmjet programeve të ndryshme Radio Zet-së dhe RJ-së. Posaçërisht kur është fjala për informacionin botën e muzikës të Polonisë, Radio ZET është gjithmonë i shpejtë për të siguruar lajmin për dëgjuesit e saj. Për talentet freskëta një platformë e mirë është thelbësor, dhe Radio ZET është e gatshme për të promovuar talentin e tyre me anë të radios mesme e tyre të fortë. faqen zyrtare Radio Zet-së radiozet.pl

Vend: Poloni

Zhanret:

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations