Radio Polska Stacja dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Polska Stacja është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio të Polonisë në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre. Radio Polska Stacja adresa website zyrtar është www.polskastacja.pl
Radio stacion Polonisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Radio stacion Polonisht ]