Radio Plonsk 93.6 FM

Info koment Stacione raport

A nuk e pëlqen për të kaluar kohë me një radio, sepse ajo është qarkullojnë njëjtat përmbajtjen një pas një sesa vetëm një mendje për Radio Płońsk 93.6 FM dhe ju do të jetë i kënaqur se si e mirë përpjekjet e tyre është në paraqitjen e programeve të mira dhe përmbajtjen për dëgjuesit e tyre që janë freskuese, këndshëm dhe më e rëndësishmja nuk riciklimit përmbajtjen njëjta.

Radio Plonsk 93.6 FM adresa website zyrtar është www.radioplonsk.pl

Vend: Poloni

Zhanret:

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations