Radio Pin dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Pin është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Polonisë në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Radio Pin adresa faqen zyrtare është www.radiopin.pl
Radio Pin
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Radio Pin ]