Polskie Radio Trojka is the provider of popular news, flasim ans shumëllojshmëri të programeve radio zhanër bazuar 24 orë në Non Stop ditë. Radio ka një histori për të qenë një lojtar i madh në stacionet e radios të lajmeve të bazuara për vite tani dhe tani ata janë një nga më të mirë në radio klasës në këtë aspekt.
Polskie Radio Trojka official website address is www.polskieradio.pl/9,Trojka

Polskie Radio Trojka
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Polskie Radio Trojka ]