Polskie Niezapomniane Przeboje broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Polskie Niezapomniane Przeboje broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Polskie Niezapomniane Przeboje website address is www.polskastacja.pl

Polskie Niezapomniane Przeboje
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Polskie Niezapomniane Przeboje ]