top logo

PolskaStacja Mocne Brzmienie Rocka broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. PolskaStacja Mocne Brzmienie Rocka broadcasters believe in providing real music variety.

PolskaStacja Mocne Brzmienie Rocka website address is www.polskastacja.pl

PolskaStacja Mocne Brzmienie Rocka
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : PolskaStacja Mocne Brzmienie Rocka ]