PolskaStacja Biesiada is a online music radio station. PolskaStacja Biesiada broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. PolskaStacja Biesiada has something for all discerning music lovers.

PolskaStacja Biesiada website address is www.polskastacja.pl

PolskaStacja Biesiada
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : PolskaStacja Biesiada ]