top logo
Polska Stacja transmeton 24/7, ata luan muzikë pa ndalesë, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. DJ më të mirë wellknown së nga nga Polonia luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me Polska Stacja. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Chillout dhe për të marrë argëtuan me Polska Stacja. Adresa e internetit stacion polak është www.polskastacja.pl
Stacioni Polonisht
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Stacioni Polonisht ]