Polska Muzyka Chrzescijanska broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Polska Muzyka Chrzescijanska website address is www.polskastacja.pl

Polska Muzyka Chrzescijanska
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Polska Muzyka Chrzescijanska ]