CMTAKOS Radio Muzyka

Info koment Stacione raport

Broadcasting gjatë gjithë ditës të jetojnë 24/7 to present their listeners with the most promising radio programs for a radio like CMTAKOS Radio Muzyka. Ata mund të angazhohen shumë dëgjuesve çdo ditë me zgjedhjen e tyre të angazhohen dhe prezantimin e llojeve të ndryshme të programeve të radios nga agimi deri në muzg.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cmtakosradioitv.prv.pl

Email: cmtakos@interia.eu

Gjuhe: Polish

Vend: Poloni

Zhanret: /

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations