Planet Rock – Where Rock Lives. Tune into Planet Rock radio on DAB Digital Radio, Sky 0110, Virgin Media 924 and Freesat 730. Planet Rock provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Hits, Chutney selektive, Hip-Hop and Reggae music can be heard.Planet Rock official address is www.planetrock.com

Planet Rock Programs Schedule:

 • Paul Anthony (Mon-Fri 6-10am, Saturday 10am-1pm)
 • Wyatt Wendels (Mon-Fri 10am-2pm)
 • Darren Redick (Mon-Fri 2-6pm, Sunday 5-7pm)
 • RockBlock (Mon-Fri 6-7pm)
 • Nights with Alice Cooper (Monday 7pm-1am, Tue-Fri 10pm-1am)
 • Al Murray (Sunday 10am-1am, Tuesday 7pm-9pm)
 • Joe Elliott (Saturday 6-7pm, Tuesday 9pm-10pm)
 • Mojo Rocks with Phil Alexander (Saturday 7-10pm, Wednesday 7-10pm)
 • Listomania with Bernard Doherty (Sat-Sun 1-2pm, Thursday 7-8pm)
 • My Planet Rocks (Sunday 7-8pm, Thursday 8-9pm)
 • One Man and His Prog with Darren Redick (Thursday 9-10pm)
 • Friday Night officially Rocks with Alex Baker (Friday 7-10pm)
 • Johnny Doom Presents Metal At Midnight (Saturday 12-1am)
 • Mark Jeeves (Sat-Sun 7-10am)
 • Murray J’s Request Show (Sat-Sun 2-6pm)
 • New Rock Show with Wyatt Wendels (Saturday 10pm-12am)
 • Blues Power with Bernard Doherty (Sunday 12am-1pm)
 • Amps Off (Sunday 8-10pm)
 • Sunday Setlist (10pm-12am)
Planet Rock
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Planet Rock ]