top logo

Pink Peshku Radio është radio nga Pink Peshku Records dhe ka disa muzikë të popullarizuara Albumet dhe nën ombrellën e këtij emërtim rekord. Për të promovuar ato të saj më të mirë të muzikës përmes radios në internet dhe gjithashtu për të promovuar të gjitha hitet e disponueshme e sotme dhe dje është udhëtimi i Pink Peshku Radio filloi disa vjet prapa.
Pink Peshku Radio adresa e internetit zyrtare është www.pinkfishrecords.com

Pink Peshku Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Pink Peshku Radio ]